loading...
آشپزخانه پرواز
بهزاد جباری بازدید : 221 جمعه 17 اردیبهشت 1395 نظرات (0)
 :تره 200گرم
تخم مرغ درشت 4عدد
فلفل دلمه ای شیرین قرمز کوچک 8عدد
پیاز 1عدد
هویج متوسط 2عدد
سیب زمینی متوسط 1عدد
نمک 1.2ق.م
زردچوبه 1.2ق.م
پودرفلفل سیاه بمیزان لازم
پودرتخم گشنیز 1.2ق.م
آرد سوخاری 1ق.م
 
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع دلمه

طرز تهیه,آموزش,روش تهیه,

 




,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع دلمه



,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع دلمه



طرزتهیه:
1.سیب زمینی و پیازوهویج و فلفل دلمه ای شیرین کوچک قرمزراباغذاسازیامولینکس خرد کنید.
بنا به گزارش آکاایران : 2.اب سیب زمینی وپیازرابگیریدوتره راخردکنید.
3.درصورت نداشتن فلفل مورد نظرازفلفل دلمه ای متوسط قرمزاستفاده کنید.
4.سیب زمینی و پیازوهویج وفلفل دلمه ای وتخم مرغ وآرد سوخاری وادویه هاوتره راباهم مخلوط کنید.
5.درون تابه ی تفلون روغن بریزید وقتی روغن گرم شدمایع کوکورادرون تابه بریزیدودرب تابه رابزنید
6.وقتی یک طرف آن سرخ شدکوکورابرعکس کرده تاطرف دیگرآن سرخ شود درب انرادیگرنگذارید.
این کوکوفوق العاده خوشمزه وخوش عطراست پیشنهادمیکنم یک بارامتحان کنید.
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
افسانه ی خانواده گلگسی،گلگسی اس وی، به زودی در ایران .... سامسونگ با ضمانت سام سرویس در ایران
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    آیا با گرفتن اسپانسر برای آشپزخانه پرواز موافقید؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 130
  • کل نظرات : 32
  • افراد آنلاین : 9
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 33
  • آی پی دیروز : 6
  • بازدید امروز : 35
  • باردید دیروز : 9
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 135
  • بازدید ماه : 135
  • بازدید سال : 9,187
  • بازدید کلی : 82,028