دستور تهیه سالاد ذرت تازه و برنج,تهیه سالاد ذرت تازه و برنج,روش تهیه سالاد ذرت تازه و برنج,سالاد ذرت تازه و برنج خوشمزه,سالاد ذرت تازه و برنج,سالاد جوجه
مدت آماده سازی :20 دقیقه
مدت سرد کردن :1 ساعت
مدت پخت :3 دقیقه
مواد لازم سالاد ذرت تازه و برنج برای 10 تا 12 نفر :
مواد لازم |
اندازه |
مقدار / کالری |
ذرت تازه |
4 عدد |
100 گرم / 157 کالری |
برنج پخته شده و سرد شده |
5/1 پیمانه |
100 گرم / 142 کالری |
گوجه فرنگی تزئینی |
500 گرم |
نامشخص |
پیاز قرمز کوچک خلال شده |
1 عدد |
100 گرم / 36 کالری |
فلفل سبز به صورت نازک خلال شده |
1 عدد |
100 گرم / 15 کالری |
سرکه برنج یا قرمز |
2 قاشق سوپخوری |
100 گرم / 9 کالری |
روغن زیتون |
2 قاشق سوپخوری |
100 گرم / 900 کالری |
طرز تهیه سالاد ذرت تازه و برنج :
*. به نقل از آکاایران : بلال را پاک کرده و یک برس روی آن بکشید و سپس آب بکشید، ذرت را برای 3 دقیقه بپزید و بگذارید تا سرد شود، سپس آنها را از وسط ببرید.برنج پخته شده، گوجه فرنگی ها و پیاز و فلفل را با هم ترکیب کنید و به ظرف مورد نظر انتقال دهید و روی آن ذرت ها را قرار دهید.روی آن کمی سرکه و روغن زیتون بریزید و با نمک و فلفل به آن طعم دهید.
*. نکته : برای برش دادن ذرتها از این روش کمک بگیرید. ذرت ها را روی تخته برش قرار دهید و با دستتان آن را نگه دارید و از یک طرف ذرت را برش دهید، سپس آن را بچرخانید و از سمت دیگر برش دهید تا از وسط به دو نیم شود. برای گذاشتن در ظرف مورد نظر از یک کاردک کمک بگیرید.
مدت آماده سازی : 45 دقیقه
مدت پخت : 20 دقیقه
مواد لازم سالاد جوجه برای 6 نفر :
مواد لازم |
اندازه |
مقدار / کالری |
برش نازک ژامبون گوشت |
6 عدد |
100 گرم / 350 کالری |
روغن زیتون |
2/1 پیمانه |
100 گرم / 900 کالری |
سینه مرغ بی استخوان و بی پوست |
4 عدد |
100 گرم / 200 کالری |
پاپریکا |
به مقدار لازم |
100 گرم / 289 کالری |
لیمو ترش |
2 عدد |
100 گرم / 42 کالری |
موسیر ریز خرد شده |
1 عدد |
100 گرم / 120 کالری |
هویج کوچک پوست گرفته شده و خرد شده |
2 عدد |
100 گرم / 40 کالری |
کدوی سبز متوسط و خرد شده |
2 عدد |
100 گرم / 27 کالری |
فلفل دلمه ای متوسط زرد و قرمز |
به مقدار لازم |
100 گرم / 15 کالری |
پیاز قرمز کوچک خرد شده |
نصف یک |
100 گرم / 36 کالری |
پنیر خرد شده |
140 گرم |
100 گرم / 250 کالری |
کاهو خرد شده |
به مقدار لازم |
100 گرم / 17 کالری |
طرز تهیه سالاد جوجه :
*. به نقل از آکاایران : در یک ماهی تابه تفلون 1 قاشق سوپخوری روغن می ریزیم، حرارت متوسط باشد. جوجه را با نمک و فلفل و پاپریکا مزه دار می کنیم و به ماهی تابه اضافه می کنیم.8 تا 10 دقیقه یا تا زمانیکه جوجه صورتی شود، آن را سرخ می کنیم. سپس می گذاریم تا اندکی خنک شود و سپس برش می دهیم.
*. در ماهی تابه دیگر کالباس را کمی تفت دهید.مقداری از پوست لیمو را رنده کرده و بعد آب لیمو را می گیریم. در یک کاسه روغن زیتون باقی مانده و آب لیمو و موسیر و پوست لیموی رنده شده و فلفل و نمک را می ریزیم.در یک کاسه بزرگ هویج ها، فلفل دلمه ای، پیاز، جوجه، کالباس، پنیر و کاهو را ریخته و سس آماده شده را روی آن دهید.
*. برگ های بیرونی کاهو ارزش خوراکی بسیار دارد؛ زیرا این برگ ها بیشتر در معرض نور آفتاب قرار دارد و نسبت به برگ های داخلی حاوی ویتامین بیشتر است. هر چه کاهو سبزتر باشد، ویتامین بیشتری دارد. کاهوی پخته برای ازدیاد شیر مادر مناسب است. این سبزی محتوی چند ماده مهم و شفابخش است. آب کاهو، خنک و شادابی بخش است و میزان فراوانی منیزیم در آب آن سبب تقویت بافت عضلانی، اعصاب و مغز می شود. آب کاهو جنبه درمانی دارد.