پیتزا,پیتزای ساده,پیتزای سبزیجات,پیتزا مخلوط,انواع پیتزا,پیتزا کدو و بادنجان
مواد لازم |
|
450 گرم |
|
سیر خرد شده |
3 حبه |
روغن زیتون |
یک سوم فنجان |
1 عدد |
|
کدو سبز حلقه شده |
1 عدد |
گوجه فرنگی حلقه شده |
1 عدد |
سوسیس مرغ |
2 برش |
5 برش |
|
نمک و فلفل سیاه |
به میزان لازم |
آرد سمولینا |
در صورت نیاز برای پاشیدن روی سطح کار |
طرز تهیه :
فر را با دمای 250 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود .
یک تابه گریل چدنی را روی حرارت زباد بگذارید . روغن زیتون و سیر را با هم مخلوط نمایید و تابه که داغ شد با قلم مو روی حلقه های کدو و بادنجان را با روغن زیتون سیردار چرب کنید و 3 – 5 دقیقه گریل کنید تا تغییر رنگ بدهند سپس حلقه های بادنجان را نصف کرده و حلقه های کدو سبز را 4 قسمت کنید و کناری بگذارید .
خمیر پیتزا را به اندازه مستطیلی 25 * 32 سانتی باز کنید و روی سنی مناسب بگذارید و باقیمانده سیر و روغن زیتون را رویش بکشید سپس رویش پنیر بپاشید و به ترتیب رویش گوجه ، بادنجان و کدو سبز و سوسیس بچینید و نمک و فلفل بزنید و به مدت 8 – 10 دقیقه در فر بگذارید تا بپزد و خمیرش طلایی شود و پنیر ذوب شود .
مترجم : سمانه طبسی
تهیه و ترجمه اختصاصی آکاایران