loading...
آشپزخانه پرواز
بهزاد جباری بازدید : 306 جمعه 17 اردیبهشت 1395 نظرات (0)
زمان آماده سازی
۱۰ دقیقه
زمان پختن
۵ دقیقه
درجه دشواری
آسان
مناسب برای
۴ نفر
۴ عدد
نان پیتا
۱ حبه
سیر
۲۸۰ گرم
اسفناج
۲۲۰ گرم
پنیر موزارلا
به میزان لازم
نمک و فلفل
,مینی پیتزای اسفناج و پنیر, پیتزای سبزیجات, دستورغذایی,[categoriy]

مینی پیتزای اسفناج و پنیر -آکامینی پیتزای اسفناج و پنیر, پیتزای سبزیجات, دستورغذایی, مارتا استوارت, سایت اشپزی, دستورپخت, طبخ غذا

 

به گزارش آکاایران: مینی پیتزای پنیر و اسفناج از مجموعه دستورات غذایی مارتا استوارت است که سایت آشپزی، دستور پختآن را برای شما آماده کرده است.

نکاتی در رابطه با تهیۀ مینی پیتزای اسفناج و پنیر :

۱- بهتر است از پنیر ریکوتای کم چرب استفاده کنید که هم حالت خامه ای دارد و هم چربی آن کمتر است.

۲- نان پیتا ها، هر کدام ۸ سانتی متری باشند.

۳- اسفناج ها را ریز خرد کنید.

  1. منقل را گرم کنید و سینی فر که با فویل آلومینیومی پوشانده شده است را روی آن بگذارید.
  2. در یک کاسۀ کوچک، پنیر ریکوتا، پونه و سیر را مخلوط کنید و با نمک و فلفل طعم دارش کنید. مخلوط ریکوتا را به طور مساوی بین نان های پیتا تقسیم کنید و روی آن را با اسفناج و موزارلا بپوشانید. سپس روی آن نمک و فلفل بزنید.
  3. بگذارید نان ها حدود 4 تا 6 دقیقه روی منقل بمانند تا پنیر آب شود و کمی قهوه ای شود. سپس سرو کنید.
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
افسانه ی خانواده گلگسی،گلگسی اس وی، به زودی در ایران .... سامسونگ با ضمانت سام سرویس در ایران
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    آیا با گرفتن اسپانسر برای آشپزخانه پرواز موافقید؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 130
  • کل نظرات : 32
  • افراد آنلاین : 7
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 19
  • آی پی دیروز : 6
  • بازدید امروز : 21
  • باردید دیروز : 9
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 121
  • بازدید ماه : 121
  • بازدید سال : 9,173
  • بازدید کلی : 82,014