- زمان آماده سازی
- ۱۰ دقیقه
- زمان پختن
- ۵ دقیقه
- درجه دشواری
- آسان
- مناسب برای
- ۴ نفر
به گزارش آکاایران: مینی پیتزای پنیر و اسفناج از مجموعه دستورات غذایی مارتا استوارت است که سایت آشپزی، دستور پختآن را برای شما آماده کرده است.
نکاتی در رابطه با تهیۀ مینی پیتزای اسفناج و پنیر :
۱- بهتر است از پنیر ریکوتای کم چرب استفاده کنید که هم حالت خامه ای دارد و هم چربی آن کمتر است.
۲- نان پیتا ها، هر کدام ۸ سانتی متری باشند.
۳- اسفناج ها را ریز خرد کنید.
- منقل را گرم کنید و سینی فر که با فویل آلومینیومی پوشانده شده است را روی آن بگذارید.
- در یک کاسۀ کوچک، پنیر ریکوتا، پونه و سیر را مخلوط کنید و با نمک و فلفل طعم دارش کنید. مخلوط ریکوتا را به طور مساوی بین نان های پیتا تقسیم کنید و روی آن را با اسفناج و موزارلا بپوشانید. سپس روی آن نمک و فلفل بزنید.
- بگذارید نان ها حدود 4 تا 6 دقیقه روی منقل بمانند تا پنیر آب شود و کمی قهوه ای شود. سپس سرو کنید.