طرز تهیه کدو برگر,پخت کدو برگر,پخت انواع برگر,مواد لازم برای کدو برگر,طرز تهیه برگر,پخت انواع غذا با کدو,سایت آشپزی,آموزش کدو برگر,نحوه پخت کدو برگر
مواد لازم |
اندازه |
مقدار / کالری |
برنج |
پخته شده دو قاشق غذاخوری |
100 گرم / 360 کالری |
تخم مرغ |
دو عدد |
100 گرم / 147 کالری |
دو عدد |
100 گرم / 18 کالری |
|
یک قاشق غذاخوری |
100 گرم / 25 کالری |
|
شوید خرد شده |
یک قاشق غذاخوری |
100 گرم / 25 کالری |
نمک و فلفل |
به میزان لازم |
100 گرم / 0 کالری |
آرد سوخاری |
سه قاشق سوپخوری |
100 گرم / 35 کالری |
آرد سفید و نان گرد |
به میزان لازم |
100 گرم / 250 کالری |
گوجه فرنگی |
به میزان لازم |
100 گرم / 15 کالری |
کاهو |
به میزان لازم |
100 گرم / 17 کالری |
سس گوجه فرنگی |
به میزان لازم |
100 گرم / 89 کالری |
*.: کدوها را رنده کرده و آب آن را بگیرید. شوید، جعفری، برنج، تخم مرغ، نمک و فلفل را به کدو اضافه و هم بزنید. آرد سوخاری را هم اضافه کرده و آرد سفید را تا جایی بریزید.
*. که کمی قوام یابد و با دست کمی ورز دهید. بعد به اندازه نان گرد کرده و در روغن سرخ کنید. به نان سس گوجه فرنگی زده یک ورق از کدو و به ترتیب گوجه فرنگی و کاهو بگذارید
خواص برنج :
غذاهای گیاهی ، غذای سالم ، غذای گیاهی - عالی انرژی :
*. ازآنجاکه برنج سرشار از کربوهیدارات است، می توان از آن بعنوان سوخت بدن استفاده کرد و به عملکرد طبیعی مغز نیز کمک می کند.
فاقد کلسترول :
*. خوردن برنج فقط به این دلیل که فاقد چربی های مضر، کلسترول و سدیم است، فواید بسیار زیادی برای بدن دارد. برنج می تواند بخش مهمی از یک برنامه غذایی متعادل را تشکیل دهد.
سرشار از ویتامین :
*. برنج غذاهای گیاهی ، غذای سالم ، غذای گیاهی - عالی از ویتامین ها و موادمعدنی مثل نیاسین، ویتامین D، کلسیم، فیبر، آهن، تیامین و ریبوفلاوین به شمار می رود.