loading...
آشپزخانه پرواز
بهزاد جباری بازدید : 230 جمعه 17 اردیبهشت 1395 نظرات (0)

 

,آشپزی,شیرینی،دستورغذا,سفره خونه,[categoriy]

خورش غوره مسما با بادنجان -آکاآشپزی,شیرینی،دستورغذا,سفره خونه, قنادی,دسر,گردشگری,هنر,تغذیه,مشاوره,منو,رستوران,هتل,کافه,کافی شاپ,سفره خونه,قنادی,مشاوره,تغذیه ,راه اندازی , رستوران,کیترینگ,آشپزخانه,هتل,فست فود


مواد لازم :
مرغ تکه شده .به اندازه نفرات خانواده
پیاز سرخ شده سه عدد
قوره بی دانه یا عسکری نصف لیوان،
رب گوجه دوقاشق

به گزارش آکاایران: نمک وچوب دارچین وفلفل

درصورت تمایل مقداری زعفرون

طرز تهیه :
بادمجون های کوچک چند عدد وسه عدد گوجه. ابتدا مرغ رو به کمی نمک وزردچوبه آغشته کنید.بعد درمقداری روغن سرخ کنید هر دوطرف مرغ رو بعد وسط تابه رو جا باز کنید ودوقاشق رب گوجه رو توی همون روغن تفت بدید تا خوش رنگ بشه وخامی رب گرفته بشه.پیاز سرخ شده رو اضافه کنید قوره رو بریزید تا با هم یه تفت بخوره من مرغم چهار تکه بود دولیوان آب ریختم وقتی بجوش اومد چوب دارچین رو اضافه کنیدشعله رو کم کنید تا کاملا بپزه.بادمجون ها پوست بگیرید وکمی نمک بزنید وبعد از نیم ساعت آب بکشید وبعد توی روغن سرخ کنید.وقتی سرخ شد بردارید وگوجه رو سرخ کنید بادمجون های سرخ شده رو دور گوجه بچینید من دراین لحظه کمی قوره وپیاز داغ روی بادمجون وگوجه ریختم واز اب مرغ نیز دوتاسه قاشق اضافه کردم تا یه جوش بخوره وبادمجونا مزه خوبی بگیره .

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
افسانه ی خانواده گلگسی،گلگسی اس وی، به زودی در ایران .... سامسونگ با ضمانت سام سرویس در ایران
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    آیا با گرفتن اسپانسر برای آشپزخانه پرواز موافقید؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 130
  • کل نظرات : 32
  • افراد آنلاین : 5
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 40
  • آی پی دیروز : 6
  • بازدید امروز : 42
  • باردید دیروز : 9
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 142
  • بازدید ماه : 142
  • بازدید سال : 9,194
  • بازدید کلی : 82,035