loading...
آشپزخانه پرواز
بهزاد جباری بازدید : 37 دوشنبه 19 مرداد 1394 نظرات (0)

 

http://cdn.akairan.com/akairan/user/10/20155271463270a.jpg

مواد لازم ساندویچ کباب مرغ,ساندویچ کباب مرغ خوشمزه,درست کردن ساندویچ کباب مرغ,تزیین ساندویچ کباب مرغ,تهیه ساندویچ کباب مرغ,انواع ساندویچ

 

 

 

مواد لازم ساندویچ کباب مرغ :

 

 

 

سینه مرغ رنده شده

1 عدد

100 گرم / 200 کالری

سفیده تخم مرغ

1 عدد

100 گرم / 36 کالری

پیاز رنده شده نرم

1 عدد

100 گرم / 36 کالری

سیر رنده شده

1 حبه

100 گرم / 120 کالری

فلفل دلمه سبز ریز شده

1 عدد کوچک

100 گرم / 15 کالری

گشنیز ریز شده

2/1 لیوان

100 گرم / 20 کالری

نمک و فلفل و زردچوبه

به مقدار لازم

100 گرم / 0 کالری

پودر دارچین

کمی

100 گرم / 0 کالری

آرد سوخاری

به مقدار لازم

100 گرم / 35 کالری

 

 

 

برای ساندویچ کباب مرغ :

 

 

 

گشنیز

به مقدار لازم

100 گرم / 20 کالری

گوجه فرنگی

به مقدار لازم

100 گرم / 15 کالری

خیارسبز

به مقدار لازم

100 گرم / 17 کالری

سیب زمینی سرخ شده

2 عدد

100 گرم / 280 کالری

کباب مرغ

به مقدار لازم

100 گرم / 179 کالری

نان عربی یا پیتا

به مقدار لازم

نامشخص

 

 

 

طرز تهیه ساندویچ کباب مرغ :

 

 

*. برای تهیه کباب مرغ تمام مواد را با هم مخلوط کرده با دست ورز دهید.

 

*. در صورت شل بودن مواد به آن آرد سوخاری اضافه کنید تا زمانیکه به دست نچسبد.

 

*. از مواد به اندازه یک توپ کوچک برداشته به صورت انگشتی در آورده.

 

*. در سینی فر که با آلومینیوم پوشانده اید و کمی چرب کرده اید بگذارید. بقیه مواد را به همین طریق آماده کنید.

 

*. سینی را در فری که از قبل گرم کرده اید قرار داده.

 

*. تا مرغ به مدت 20 دقیقه با حرارت 200 درجه سانتیگراد بپزد یا تا زمانیکه از پخت آن مطمئن شوید در فر بماند.

 

*. نان های عربی را آماده کرده  از مواد روی نانها گذاشته ،کمی سس مایونز ریخته و نانها را بپیچید.

 

 

 

 

خواص گشنیز :

 

 

*. برگ و تخم گشنیز باعث تقویت معده شده و علاوه بر اینکه به هضم غذا کمک می کند، التهاب آن را نیز از میان می برد؛ همچنین خاصیت بادشکنی و ضدنفخ هم دارند.برگ گشنیز تسکین دهنده استفراغ و همچنین برطرف کننده عطش است.گشنیز خام خواب آور است پس اگر برای خواب شب مشکل دارید، آب 30 گرم از برگ گشنیز را گرفته، با کمی شکر شیرین کرده، بنوشید. فقط توجه داشته باشید که مقدار گشنیز نباید از 30 گرم بیشتر شود زیرا مصرف زیاد گشنیز به ویژه تخم آن حالت بی حسی، خواب آلودگی، گیجی و گاهی فراموشی موقت ایجاد می کند.تخم گشنیز دارای اثر ضدباکتری است؛ درنتیجه مصرف دم کرده 15 گرم از آن در یک لیتر آب برای درمان بیماری های عفونی مانند حصبه، تب روده و مسمومیت هایی که منشا باکتری دارند بسیار مؤثر است.

 

 

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
افسانه ی خانواده گلگسی،گلگسی اس وی، به زودی در ایران .... سامسونگ با ضمانت سام سرویس در ایران
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    آیا با گرفتن اسپانسر برای آشپزخانه پرواز موافقید؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 130
  • کل نظرات : 32
  • افراد آنلاین : 8
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 32
  • آی پی دیروز : 6
  • بازدید امروز : 34
  • باردید دیروز : 9
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 134
  • بازدید ماه : 134
  • بازدید سال : 9,186
  • بازدید کلی : 82,027