loading...
آشپزخانه پرواز
بهزاد جباری بازدید : 61 پنجشنبه 22 مرداد 1394 نظرات (0)

 


 کباب ژاپنی ,طرز تهیه کباب ژاپنی ,روش تهیه کباب ژاپنی ,[categoriy]

کباب ژاپنی ,طرز تهیه کباب ژاپنی ,روش تهیه کباب ژاپنی ,طرز پخت کباب ژاپنی ,آموزش پخت کباب ژاپنی ,مواد لازم برای کباب ژاپنی ,کباب ژاپنی خوشمزه ,دستور پخت کباب ژاپنی ,زمان پخت کباب ژاپنی ,آموزش آشپزی ,آشپزی ,غذاهای ژاپنی


مواد لازم:

•    6 برش گوشت استیک

•    12 شاخه مارچوبه

•    12 عدد پیاز

•    1 عدد هویج

•    ربع فنجان سس سویا

•    2 قاشق غذاخوری شکر

•    2 قاشق غذاخوری روغن نباتی

•    40 گرم کره

•    100 گرم قارچ ریز، خرد شده

•    پلو برای سرو کنار بیف رول

دستور تهیه:

یک قابلمه آب را بگذارید روی شعله بالا بجوشد. در این حین گوشت ها را از عرض نصف کنید. هر نیمه را بین دو کیسه پلاستیکی بگذارید و با گوشت کوب بکوبید یا با وردنه آنقدر فشار دهید تا ضخامت گوشت 4 میلیمتر شود. این کار را برای بقیه تکه های گوشت تکرار کنید.

مارچوبه و پیاز را خرد کنید و به حالت نوارهای باریک به طول 8 سانت درآورید. هویج را هم به همین شکل از طول ببرید. مارچوبه و هویج را 30 ثانیه در آب جوش فرو کنید. سپس پیازها را اضافه کنید و 30 ثانیه در آب جوش فرو کنید. آب آنها را بگیرید و در آب یخ بیندازید و دوباره آب آنها را بگیرید. روی دستمالی بگذارید تا آب آنها کشیده شود.

برای پیچیدن بیف رول ها، یک تکه بیف را روی سطح صافی بگذارید. یک تکه مارچوبه، یک تکه هویج و یک تکه پیاز روی بیف بگذارید و آن را محکم بپیچید و با خلال دندان محکم کنید تا باز نشود. این کار را برای بقیه سبزیجات و بیف ها تکرار کنید.

سس سویا و شکر را در کاسه ای مخلوط کنید. بیف رول ها را به آن آغشته کنید. 1 قاشق غذاخوری روغن در ماهیتابه بریزید و آن را روی شعله متوسط داغ کنید. حالا رول ها را یکی یکی اضافه کنید و حدود 5 دقیقه همه جای آنها را تفت دهید تا قهوه ای شوند و کمی بپزند. سپس آنها را به بشقاب منتقل کنید و روی آنها را بکشید تا گرم بمانند. برای همه رول ها این کار را تکرار کنید.

ماهیتابه را تمیز کنید و آن را روی شعله گذاشته و کره را اضافه کنید تا آب شود. قارچ های خرد شده را اضافه کنید و حدود 3 دقیقه تفت دهید تا قهوه ای شوند. بقیه مخلوط سس سویا را به آن اضافه کنید و نیمجوش کنید. سپس از روی شعله بردارید.

بیف رول ها را در کاسه های موردنظر تقسیم کنید و روی آنها سس قارچ بچکانید و در کنار پلو سرو کنید.

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
افسانه ی خانواده گلگسی،گلگسی اس وی، به زودی در ایران .... سامسونگ با ضمانت سام سرویس در ایران
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    آیا با گرفتن اسپانسر برای آشپزخانه پرواز موافقید؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 130
  • کل نظرات : 32
  • افراد آنلاین : 5
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 7
  • آی پی دیروز : 6
  • بازدید امروز : 9
  • باردید دیروز : 9
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 109
  • بازدید ماه : 109
  • بازدید سال : 9,161
  • بازدید کلی : 82,002